Uitnodiging webinar legalisering PAS-meldingen

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar 'legalisering PAS- meldingen’ op maandagavond 10 mei 2021 van 19.00 tot 20.00 uur.

Direct aanmelden? Klik hier

Inhoud webinar

Tijdens dit webinar wordt u onder leiding van dagvoorzitter Jessica van Spengen geïnformeerd over de huidige stand van zaken rondom de legalisering van de meldingen.

Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals een duiding van recente rechterlijke uitspraken, een toelichting op het proces van vergunningverlening en de verificatie van gegevens, de mogelijkheid van intern salderen en de benodigde bronmaatregelen. Daarnaast worden vragen van deelnemers behandeld.

In het webinar zijn de volgende sprekers te gast:

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rijksoverheid

Carlijn van Gulpen

Programmamanager Meldingen bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Tijdens het webinar is zij vaste gesprekspartner.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rijksoverheid

Mark Blomsma

Senior beleidsmedewerker stikstof bij de provincie Utrecht, 7 jaar werkzaam in het stikstofdossier. Voorheen gewerkt als vergunningverlener.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rijksoverheid

Bart Parmet

Opdrachtgever voor de Interprovinciale Programmaorganisatie Stikstof. Sinds eind 2015 directeur Strategie en Beleid bij de Provincie Overijssel.

Aanmelden

Hier gaat u direct naar het aanmeldformulier.

Voor de start van het webinar ontvangt u een link per mail waarmee u deel kunt nemen.