Save the date: webinar 'Stikstof en bronmaatregelen' op 16 december 2020

U bent  van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar ‘Stikstof en bronmaatregelen’ op woensdag 16 december 2020 van 13.00 tot 14.00 uur.

Tijdens dit webinar wordt u meegenomen in de achtergrond en actualiteit van de stikstof-aanpak, welke maatregelen we nemen om de uitstoot van stikstof bij de bron aan te pakken in diverse sectoren, en concrete voorbeelden hiervan.

Het webinar is live te volgen middels een individuele link die u na aanmelding  ontvangt.

Volgende week volgt het definitieve programma met de sprekers en ontvangt u een link waarmee u zich kunt aanmelden om deel te nemen. Tijdens het webinar kunt u via whatsapp uw vragen stellen. Daarnaast kunt het complete webinar ook achteraf terugkijken.

Wij hopen u te zien op woensdag 16 december om 13.00 uur!