Lancering groeiennaarmorgen.nl

Vandaag wordt de website Groeien naar morgen gelanceerd. De communicatielijn vertelt, aan de hand van een aantal portretten van agrariërs met een gemiddelde landbouwpraktijk, over concrete ondersteuningsmogelijkheden voor agrariërs bij het maken van de omslag naar een duurzame, toekomstbestendige landbouw.

“Als boer en ondernemer wilt u vooruit. Maar vaak heeft u het gevoel klem te zitten tussen bijvoorbeeld markt en overheid of tussen bank en burger. Investeren in duurzame landbouw klinkt goed, maar uw grote zorg is of u die investeringen ooit terugverdient. Veel boeren maken zich al klaar voor de toekomst. Ook u wilt de juiste keuzes maken voor een gezonde toekomst van uw boerenbedrijf. Keuzes waarmee u bovendien plezier houdt in uw werk. De overheid ondersteunt u graag bij deze zoektocht. Zo werken we samen aan een toekomstbestendige landbouw”.

Op groeiennaarmorgen.nl staat een overzicht van de ondersteuning bij het maken van de omslag naar duurzame landbouw. Zoals de Kringlooplandbouwscan, Webinars, Masterclasses en informatie over regelingen.